Partnerskab kun for regnskabsvirksomheder

Vi er udspringere af en regnskabsvirksomhed og har dyb indsigt i de udfordringer I som regnskabsvirksomhed står overfor, når I vil indføre flere værktøjer til automatisering af manuelle processer både internt og hos jeres klienter.

Automatisering handler ikke “bare” om smarte løsninger. I kan kun automatisere en opgave, når det er styret og overvåget af jeres medarbejdere – derfor er et hvert automatiseringstiltag dybt afhængig af mennesker og af, at mennesket er motiveret for initiativet. Et partnerskab med os handler ikke kun om løsningerne, der følger indsigt, praktisk hjælp, rådgivning og medarbejdersupport med.

Vi leverer udelukkende BOTs direkte til regnskabsvirksomheder – BOTs som hjælper medarbejderne med en nemmere og mere fleksibel hverdag samt virksomheden med, at kunne levere en endnu bedre service og skabe højere indtjening.

Som partnere med Officebot kan I betragte jeres BOTs, som ekstra medarbejdere “ansat” af jer til, at hjælpe jeres klienter og levere omsætningsskabende arbejde for jer.

Er du interesseret i et partnerskab til din regnskabsvirksomhed, så kontakt Jens Fuglsang Bruun på jens@officebot.dk til en snak, om vores standardiserede BOTs, jeres behov, priser m.v.

regnskabs program